Vi har pusset opp kaffe­kartet.no!
25/2/2023

Vi har pusset opp kaffe­kartet.no!

Det er stas å kunne invitere deg til en oppgradert side!

Da vi bygget første versjonen av kaffekartet var målet å bare få ut idéen raskest mulig. I løpet av en natt var første skisse ute på Internett, og i løpet av tre uker var siden lansert. Siden vi skulle være raske bestemte vi oss for et system som ikke har tillatt oss å være så fleksible som vi har ønsket. Den nye siden er bedre fordi den er bygget på en database som tillater oss å gjøre justeringer på alle kaffebarsidene samtidig. Nå vil det være lettere å gjøre justeringer fortløpende, mens vi lærer nye ting om å gjøre det lettere for folk å finne god kaffe.

Det finnes garantert elementer som vi har oversett, men det du ser nå er en side som skal være bedre på alle måter. Her er noen hovedpunkter som er forbedret:

  • Det er nå lettere å sende oss tilbakemelding om vi har noe utdatert informasjon. Nederst på hver kaffebars side kan du taste inn oppdatert info. Dette vil over tid gjøre det mye lettere for oss å være oppdatert på åpningstider og andre tilbud kaffebarene har.
  • Vi har forsøkt vårt beste for å gjøre den mer tilgjengelig for folk med synsbegrensninger gjennom å følge prinsipper for universell utforming. Når dette er sagt er det et hav av justeringer som må komme, fordi siden alltid kan bli bedre på dette punktet. Vi vet allerede om noen. Si gjerne i fra på hei@kaffekartet.no når du kommer over mangler.
  • Vi har begynt å legge ut litt info om kaffebrennerier som kaffebarene bruker.
  • Vi vil også rulle ut flere vurderingskriterier de neste månedene. De skal gjøre det lettere for folk med ulike behov å finne kaffebarer basert på andre parametere enn bare kaffekvaliteten. Vi snakker innsikt i mattilbud, info om fremkommelighet for folk med nedsatt evne til forflytning og hvilke typer drikker som serveres.

Dette er kun et begrenset andre steg på veien til å gjøre det lettere for alle å nyte prima lokal kaffe, men vi er likevel stolte over å kunne presentere nye Kaffekartet!

Feed