Bare god kaffe

Ikke mist reisetid på å lete etter de gode dråpene. Er du på Norgesferie eller jobbreise, besøker bestemor i Lofoten eller kjører du bare tilfeldigvis forbi? Vi har plukket ut de beste kaffestedene i by og bygd for at det skal være lett for deg.

Merk: Kaffebarer kan komme og gå på kartet. Vi vil bli strengere med kvaliteten på kaffebarene vi legger til.

Visjonen

Vi skal gjøre det enkelt for folk på reisefot å finne den beste kaffen i strøket.

Historien bak

Den unge kaffeentusiasten Per Erlend Steingrimsen har de siste årene reist mye rundt i Norge – reiseglad som han er. Som en ekte kaffeelsker står også stedets beste kaffebarer som regel på programmet. Hans erfaring er at det tar alt for lang tid å finne disse stedene, og dermed oppstod idéen om Kaffekartet.

Neste steg for idéen ble til en solfylt dag langs Bybanen i Bergen. Han spaserte med kompisen Kim André Fladen, og fortalte om konseptet. Per Erlend gikk hjem og la seg, og våknet til en melding med en link til den første versjonen av nettsiden.

Det har blitt gjort en god del revisjoner siden førsteutkastet, og det er denne siden du ser her i dag. Med den grenseløse kaffegleden til Per Erlend, og Kim Andrés bakgrunn fra design ønsker vi å støtte lokale steder som tør satse på kvalitet, og også å gjøre denne kvaliteten tilgjengelig for flest mulig.

Per Erlend Steingrimsen og Kim André Fladen på en rød sofa.
Per Erlend er innholdsansvarlig og Kim André designer. Foto: Siv-Elin Skoglund

Send inn tips

Vi oppdaterer kartet kontinuerlig. Ikke nøl med å sende oss tips hvis du vet om en bra kaffebar som ikke er på kartet. Vi sjekker ut tips, og du kan være trygg på at de beste kommer med.

Send inn dine tips på e-post tips@kaffekartet.no

Kontakt oss

Lyst til å inngå samarbeid, eller ønsker du å melde oss om noe du har gått og tenkt på? Uansett er vi tilgjengelige på hei@kaffekartet.no