Bare god kaffe

Ikke mist reisetid på å lete etter de gode dråpene. Er du på Norgesferie eller jobbreise, besøker bestemor i Lofoten eller kjører du bare tilfeldigvis forbi? Vi har plukket ut de beste kaffestedene i by og bygd å gjøre god kaffe lett tilgjengelig for deg.

Visjonen

Vi skal gjøre det enkelt for folk på reisefot å finne den beste kaffen i strøket.

Historien bak

Den unge kaffeentusiasten Per Erlend Steingrimsen har de siste årene reist mye rundt i Norge. Uansett hva reisens formål er står også stedets beste kaffebarer på programmet. Hans erfaring er at det tar alt for lang tid å finne disse stedene, og dermed oppstod idéen om Kaffekartet.

Neste steg for idéen ble til en solfylt dag langs Bybanen i Bergen. Her fortalte han kompisen Kim André Fladen om konseptet. Per Erlend gikk hjem og la seg, og våknet til en melding med link til den første versjonen av nettsiden.

Det har blitt gjort en mengde revisjoner siden førsteutkastet, men målet er fortsatt å 1) støtte lokale steder som tør satse på kvalitet, og 2) gjøre denne kvaliteten tilgjengelig for flest mulig.

Per Erlend Steingrimsen og Kim André Fladen på en rød sofa.
Per Erlend er innholdsansvarlig og Kim André er designer. Foto: Siv-Elin Skoglund

Send inn tips

Vi oppdaterer kartet kontinuerlig. Ikke nøl med å sende oss tips hvis du vet om en bra kaffebar som ikke er på kartet. Vi sjekker ut tips, og du kan være trygg på at de beste kommer med.

Send inn dine tips på e-post tips@kaffekartet.no

Kontakt oss

Har du lyst til å inngå et aldri så lite samarbeid, eller ønsker du å melde oss om noe du har gått og tenkt på? Uansett er vi tilgjengelige på hei@kaffekartet.no