Gi oss tilbake­melding

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger. Har du kommentarer, eller forslag til forbedringer? Har du oppdaget en feil? Vi hører veldig gjerne fra deg.

Informasjonen vi samler inn vil kun brukes til å utvikle Kaffekartet, og andre kaffetjenester vi to bak denne siden drømmer om å levere.
1 er lite sannsynlig. 5 er høyst sannsynlig.
Hvis du valgte «et annet sted», fra hvem eller hvor?
Hvis du ønsker at vi skal komme tilbake til deg trenger vi e-posten din. Det er det eneste vi vil bruke den til om ikke du krysser av for å motta nyhetsbrevet vårt. Du kan også når som helst be oss slette informasjonen du har sendt fra deg ved å ta kontakt på hei@kaffekartet.no.
Vi planlegger å utvikle flere tjenester som kommer kaffeelskere og lokale kaffebarer til gode. Hvis du er interessert i å høre mer om dette og Kaffekartet kan du krysse av under. Vi deler ikke informasjonen din videre med andre tredjeparter enn programmet vi sender ut nyhetsbrev med.
Tusen takk!
Oj! Noe gikk galt da du forsøkte å sende inn skjemaet. Skulle problemet vedvare så ta kontakt på hei@kaffekartet.no, gjerne med et skjermbilde av det du ville sende inn.