Kaffe­podden ☕ Kaffe­historier fra hele landet!
Foto: Jannica Luoto
9/4/2021
9/4/2021

Kaffe­podden ☕ Kaffe­historier fra hele landet!

I dag kommer aller første nyhetsbrev fra oss, og det er virkelig en spesiell anledning. Per Erlend fra Kaffekartet er vert i en ny podcast vi har laget om kaffe.

I denne podden får vi høre historiene til folkene som har vært helt essensielle for spesialkaffens utvikling i landet vårt. Vi får også høre om hvordan det er å drive kaffebrennerier og kaffebarer i Norge i dag. Kanskje kommer det noen profilerte kaffedrikkere innom podcasten innimellom også.

Vi vil takke Jannica Luoto for strålende bilder, Eric Tryland for en herlig jingle og Marius Skimmeland for hjelp med lyden. Dette hadde ikke blitt det samme uten dere!

Episode 1: Tony fra Jacobsen & Svart om påskekaffe, konkursen og nyåpning

I første episode får vi storfint besøk av Tony Jacobsen fra Jacobsen & Svart i Trondheim. Per Erlend og Tony er innom konkursen, den nyåpnede kaffebaren, påskekaffe, fortiden i Java, Dromedar og et tidligere kommersielt samarbeid med Coop(!). Tony har mange historier fra livet som kaffemann, og det er en stor glede å få åpne podcasten med akkurat ham som gjest!

Til deg som er interessert kan du lytte på ditt favorittsted. Podden er på både YouTube, Spotify og Apple Podcast.

Fremtidige gjester og støtte podden

Send gjerne tips til gjester på mail til per.erlend@kaffekartet.no.

Hvis du har lyst til å støtte opp om podden og få den opp på New & Noteworthy på Apple Podcast settes det veldig pris på om du legger igjen noen stjerner og en kommentar inne på Kaffepodden der. Vi prates!

Feed