Vi er støttet av rRebel

Gjengen i rRebel spesialiserer seg på kaffe­utstyr og relaterte tjenester til bedrifter og privat­personer i spesialkaffe­­industrien i Skandinavia.

Spesialisten på kaffemaskiner

Du har kanskje hørt om La Marzocco, Mahlkönig, Bunn, Mazzer eller Ditting før? Dette er alle kjente merkevarer for dem av oss som elsker kaffe. rRebel tilbyr profesjonelle espresso­maskiner, kverner, kaffe­traktere og et stort utvalg av annet kaffeutstyr. Du kan være sikker på at utstyret du velger er det beste på markedet.

Hos dem får du alt du trenger for å kunne tilberede kaffe og espresso av høyeste kvalitet på en enkel og profesjonell måte. Besøker du deres showroom i Oslo hjelper de deg med å velge det kaffeutstyret som passer best for dine behov.

Espressomaskin i bruk
rRebel er totalleverandør av kaffeutstyr til kaffebarer i hele landet.

Bli barista på profesjonelt nivå

rRebel Coffee Academy holder jevnlig kaffekurs i Oslo, slik at du kan lære baristafaget helt fra bunnen av. Gjennom baristakursene lærer du mange forskjellige teknikker og får den kompetansen du trenger for å kunne jobbe som barista på kaféer og i kaffebarer.

Er du allerede barista, men ønsker en oppfriskning på en spesiell teknikk, kan du også fordype deg. Ønsker du mer kunnskap om kaffebrygging eller brenning av kaffebønner? Satser du på å bli et Latte Art-geni? De har kurs som dekker alle slags behov.

Kvinne som lager espresso
rRebel Coffee Academy tilbyr baristakurs.

Maskinservice for deg som driver kaffebar

Med sertifisert kaffekunnskap og teknisk bakgrunn reiser rRebel Coffee Tech sine teknikere land og strand for å ta vare på kaffeutstyr rundt om i kaffebarene. Teknikerne justerer utstyret i henhold til den enkelte kaffebars smakspreferanser, og sørger for at kaffen du får i Norge er på det nivået du forventer.

Tusen takk for støtten!

Vi som står bak Kaffekartet er så takknemlige for at gjengen i rRebel hjelper oss å holde nettsiden åpen. Ved å støtte oss gjør de at vi kan fortsette å heie frem interessen for strålende kaffe her til lands!